Deventer op Stelten

While Op Stelten on stilts is now used largely as a figurative sense the performers are truly of the highest level and come from all over Europe. Op vrijdag start het programma om 1900 uur op zaterdag kun je vanaf 1030 uur op verschillende plekken in de stad al genieten van voorstellingen en op zondagochtend is er vanaf 900.


Pin Van Joke Op Deventer Op Stelten Stelten

2020 - een flashback Juli.

. FoxHusky is de beeldbank van Deventer fotograaf Peter Vos van VOSbeeld fotografie video. 0104 KG 000 Prijs per stuk. De i-Puppets zijn dol op i-Puppet.

Deventer Op Stelten is daarna nog te bewonderen op vrijdag 1 juli zaterdag 2 juli en zondag 3 juli. Met één van de laatste uitvoeringen van hun. 6 hours agoOp het programma staan 25 theatergezelschappen uit Frankrijk Verenigd Koninkrijk Duitsland België en Nederland.

Over Deventer op Stelten. Door aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. 1 day agoEen bijzondere eer voor Deventer theater Gajes.

Archief Deventer op Stelten. Deventer op Stelten Dickens Festijn Boekenmarkt en de IJsselloop. Dus natuurlijk staat Theater Gajes ook weer op de 25ste editie van het festival.

Deze festivalkrant laat je. In een duister licht kijkt een mysterieuze entiteit ons aan. Archief 1997 - 2021.

Het gezelschap trapt donderdagavond de 25ste editie van Deventer Op Stelten af. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes Nederland. 7 april 2022.

Station Deventer 100 jaar. Hekken en prikkeldraad roestige metalen platen op daken van woningen hangende vlaggen stevige voetstappen die elegant de grond raken kinnen omhoog en zorgvuldig uitgekozen kleurrijke kleding. Ook is er dan het muziekfestival Hoogtevrees in het Worpplantsoen.

De hoogtepunten van Deventer. Gebruikmakend van grote mobiele objecten acteurs op stelten en livemuziek ontvouwt boven de hoofden van publiek een voorstelling met veel spektakel en een sterk verhaal. DTV-sfeerimpressie van de allereerste editie van het internationaal straattheaterfestival Deventer op Stelten 27-29 juni 1997In beeld komen.

Odyssee is een moderne variant op het. Het is bijna zover de 25ste editie van het internationaal buiten-theater-festival Deventer Op Stelten. DOS 2021 De 24e editie binnen de perken Lees meer.

Deventer op Stelten - Buiten theater festival. Programmaboekje Programmaboekje Download het programmaboekje van Deventer Op Stelten 2019. Over Deventer op Stelten.

During the first weekend of July the centre of. Op de Brink Grote Kerkhof en in de winkelstraten zijn tal van kleinere acts te zien waaronder Close-Act Nederland. Evenementen sport en zakelijke portretten zijn de specialiteiten.

Slechts één jaar is Deventer Op Stelten niet doorgegaan. Na jaren zijn de i-Puppets herenigd in Deventer met hun robotachtige clan. Deventer biedt 3 dagen lang verrassende kunst en cultuur.

Archief 1997 - 2021. VVV Deventer - Brink 89 Penninckshuis 0570 - 710 120 wwwdeventeropstelten. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes.

Groot archief met oa. Deventer Op Stelten is een toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Deventer Op Stelten pakt extra uit door onder meer veel lopende voorstellingen te programmeren.

DEVENTER 1 tot en met 3 juli staat de binnenstad van Deventer weer Op Stelten. Deventer op Stelten 2009. Deventer op Stelten - Buiten theater festival.

Deventer Op Stelten krant 2022 Deventer Op Stelten krant 2022. Deventer op Stelten 2009. De programmering van voorstellingen op hoog niveau zowel letterlijk als figuurlijk maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen- en buitenland.

Deze hersenschim muteert beweegt en communiceert met zijn omgeving waardoor dierlijk mineraal en plantaardig leven ontstaat. Op het programma staan weer nationale en internationale topvoorstellingen uit Frankrijk Verenigd Koninkrijk Duitsland België en Nederland. Hoog Water 2011.

Blokkenschema Blokkenschema Download het blokkenschema hier of klik op onderstaand schema. In 2020 is het festival vanwege de Covid-19pandemie afgelast. For more than twenty years the historic town of Deventer in the Netherlands has celebrated culture and arts on the streets.

Meld je aan voor onze mailinglijst Naam E-mail adres. Waarna het een jaar later een unieke editie heeft beleefd onder de naam Deventer op Stelten binnen de perken waarbij 10 dagen lang voorstellingen te zien zijn geweest in een intieme sfeer en setting. Deventer op Stelten 2006 Slot-Act clip 17 4568movTheo Roebbers.

De Jeugdliefdes zo kun je Theater Gajes en Deventer Op Stelten wel noemen groeiden samen op. Op dit moment wordt de laatste hand aan het programma gelegd. Archief 1997 - 2021.

Over Deventer op Stelten. De openingsvoorstelling begint donderdagavond om 2230 uur. 75 jaar vrijheid in Deventer.

De 25e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten heeft plaats op 1 2 en 3 juli 2022. Deventer op Stelten - Buiten theater festival. FoxHusky BEELDBANK van VOSbeeldnl.


Deventer Op Stelten 2015 Stilt Costume Performance Art Stilts


Deventer Op Stelten 2012 Air Festival Hometown Open Air


Deventer Op Stelten 2015 Costume Echasses Deguisement


Deventer Op Stelten Fair Grounds My Town Grounds


Pin On Deventer Op Stelten


Deventer Op Stelten 2018


Deventer Op Stelten 2012 The Netherlands Feestdagen En Evenementen Nederland Stad


Deventer Op Stelten 2016 Stelten


2012 07 07 Compagnie Off And Theaterschip Drost Van Salland Les Girafes Deventer Op Stelten Fotografie Feestdagen En Evenementen Stelten


Pin On Deventer En Omgeving


Deventer Op Stelten 2017 Travel Manu Fair Grounds


Theater Tol At Deventer Op Stelten Evenement


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Deventer Op Stelten Vrijdagavond 3 Juli Manu Concert Album


Theater Tol At Deventer Op Stelten Dagje Uit Stad Inspirerend


Deventer Op Stelten Nederland Stelten


Deventer Op Stelten 2012 Impressie Stelten Feestdagen En Evenementen Dagje Uit

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel